Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Facebook

Receptek

receptek

Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Blog

2017.04.03 10:48
Kertszépítés

 

Egy szép, meleg nyári napon mi sem nyújthat nagyobb kikapcsolódást, mint a pihenés a kertünkben. Ehhez csak  udvari bútorokra, padokra és napágyakra van szükségünk.

 

Hogyha nem szeretnénk bosszankodni egy hirtelen jött zápor miatt, akkor válasszunk műanyag székeket és asztalokat, amiben nem tesz kárt az eső.

A kis hely sem akadály! Ha csak egy erkélynyi hely áll rendelkezésünkre a nyári pihenéshez, akkor a legpraktikusabb megoldások a  könnyen összecsukható székek és asztalkák, amiket pár másodperc alatt össze is tudunk zárni, beállítjuk a sarokba és nem foglalja a helyet, ha éppen nincs rá szükség.

Abban az esetben, ha pedig igazán nagy területünk van a berendezkedésre, akkor vásároljunk például egy kerti sarok ülőgarnitúrát. Ahhoz, hogy ne ázzon meg, fedett helyre van szükség, melyre kiválóan alkalmas lehet pár cölöp és egy fatető.

Nem maradt más hátra, mint a díszítés. Ehhez nélkülözhetetlen pár csomag virághagyma, vagy mag, amit cserepek helyett, hogyha ládákba, vagy fonott hatású virágtartó szettekbe helyezünk, akkor még jobban feldobja a napozó sarkunkat.

Miután megszépült az udvarunk, kezdődhet is a kerti party!

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés