Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Facebook

Receptek

receptek

Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Nyereményjáték - Nyerjen lakberendezési magazinokat!

illusztráció

Az Otthonra.hu háztartási és lakberendezési termékeket forgalmazó webáruház ezúton egy nyereményjátékkal szeretné megköszönni Vásárlóinak az évek óta tartó bizalmat.

Vásároljon 2017. július 31. és augusztus 31. között az Otthonra.hu webáruházában és nyerjen lakásberendezéssel és lakáskultúrával kapcsolatos magazinokat!

Nyereményjáték szabályzata:

A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki 2017. július 31. 00:01 és 2017. augusztus 31. 23:59 között érvényes vásárlást ad le az Otthonra.hu webáruházban, az általa megrendelt terméket / termékeket pedig legkésőbb 2017. szeptember 10-ig átveszi.

Egy vásárló több rendelést is leadhat, ezzel növelve esélyét.

Sorsolás: 2017. szeptember 10-én.

A nyertest telefonon vagy e-mailben értesítjük, illetve az információt megosztjuk hírlevelünkben és közösségi oldalainkon is, ezért is érdemes feliratkozni a hírlevelünkre, valamint követni minket Facebookon.

A nyereményt a nyertessel történő előzetes egyeztetés után juttatjuk el bármely magyarországi címre, alapértelmezetten a vásárlás során megadott szállítási címre.

 

Akciós termékek Ajándék, dekoráció Fürdőszoba Gyerekeknek Kert és szabadidő Konyha Mosókonyha, takarítás Prémium Tárolás