Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Facebook

Receptek

receptek

Hírlevelek

hírlevelek

Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Receptek

2017.02.21 20:47
Gránátalmás spenótsaláta

 

 

Hozzávalók a páchoz:

2 teáskanál citromlé

3 kanál olívaolaj

1-2 gerezd fokhagyma

pár levél spenót

ízlés szerinti oregánó, só, bors

 

Hozzávalók a salátához:

6 csirkemellfilé

50 dkg friss spenót

1 gránátalma

1 fej lilahagyma

 

Hozzávalók az öntethez:

1 teáskanál balzsamecet

2 teáskanál olívaolaj

ízlés szerinti só, bors

 

Elkészítés:

A csirkemellet megmossuk, felvágjuk és bepácoljuk, majd pár órára (esetleg egy éjszakára) hűtőbe tesszük. Később serpenyőben megsütjük.

 

A spenótot megmossuk, összekeverjük a gránátalmával és a vékony szeletekre vágott lilahagymával. Hozzáadjuk a megsütött csirkemellcsíkokat. Kissé meglocsoljuk a balzsamecetből és olívaolajból álló öntettel. Már kész is! Ugye milyen egyszerű?

Mentés